Waarom is de kwaliteit van SVK ongeëvenaard?

SVK is een bedrijf dat al lang in de vezelcementsector actief is. Ons bedrijf ontstond 110 jaar geleden als verdeler van bouwmaterialen en schakelde na de Tweede Wereldoorlog over op de productie van vezelcement. Ondertussen produceren we in Sint-Niklaas een brede waaier dak- en gevelbekledingsproducten zoals gevelplaten, leien, golfplaten en architectonisch beton.

Alles in eigen hand

Bijzonder aan de productie bij SVK is dat we alles van a tot z doen. Het laboratorium en de volledige productie zijn sinds jaar en dag ondergebracht in onze fabriek in Sint-Niklaas. Daar beschikken we over een breed machinepark, dat in het voorbije decennium sterk vernieuwd is.

De laatste jaren investeerde SVK in het milieuvriendelijk coaten van de vezelcementleien en in de betoncentrale van de afdeling Gigant architectonisch beton. In 2014 hebben we onze afdeling gevelplaten uitgebreid met een uiterst performante zaagmachine. En volgend jaar pakken we uit met een nieuwe blikvanger.

 

Flexibel en jonger dan ooit

SVK zit al meer dan een eeuw in de bouwsector. We richten onze blik op de hele wereld en werken graag internationaal. Toch is SVK altijd een familiebedrijf gebleven. Dat merkt u meteen aan onze flexibiliteit: SVK denkt mee met zijn klanten, kan alle vormen en kleuren produceren, én levert nog eens verrassend snel.

Onze flexibiliteit komt nog meer tot uiting als u onze vertegenwoordigers ziet. Een nieuwe, jonge generatie die oog heeft voor uw wensen en er vol enthousiasme invliegt.

 

Benieuwd of dat echt zo is?

Leg hen uw plannen voor en stel ze op de proef. Ze zullen u bewijzen dat SVK telkens weer met kwalitatief hoogstaande en creatieve oplossingen komt.