Ontdek 5 nieuwe geveloplossingen van SVK op batibouw

SVK presenteert op batibouw 5 nieuwigheden voor het gevelassortiment. Hieronder een kort overzicht van de nieuwigheden en hun kenmerken. 

1: DECOBOARD PURE

Met de nieuwe gevelplaat Decoboard Pure zet SVK een pareltje op de markt. De nieuwe plaat benaderd de look van natuursteen, dankzij het natuurlijk gewolkte patroon. De platen worden transparant of semitransparant afgewerkt voor een zacht gepolijst effect. Momenteel beschikbaar in drie verschillende kleurtinten: DPU01 GALE, DPU02 BURST, DPU03 THUNDER. 

2: COLOR PLUS 

De Color plus gevelplaat is een in de massa gekleurde gevelplaat. De randen zijn hierdoor steeds meegekleurd. Bovendien is de plaat ook licht geschuurd. De Color Plus wordt aan de zichtzijde bijkomend afgewerkt met een hoogwaardig en duurzame, UV- & krasbestendige acrylaat coating. Deze coating is op waterbasis, en geeft de plaat een gelijkvormig mat uitzicht. De kleur van de coating is zo gekozen om de in de massa gekleurde pigmentering van de plaat te evenaren. De rugzijde is voorzien van een doorzichtige coating.

3: COLORMAT CLASSIC & SCRIPTO: CARIBBEAN

De Colormat gevelplaten zijn platen die in de massa zijn gekleurd. Dit jaar voegen we een speelse lichtblauwe kleur toe aan het assortiment. De Caribbean is ideaal voor de kleurrijke projecten. 

4: COLORMAT CLASSIC & SCRIPTO: PEARL 

Naast de Caribbean kleur introduceren we ook een nieuwe lichtgrijze tint. Ideaal voor een meer strakke betonlook. De Pearl kleur is net als alle Colormat platen ook in de massa gekleurd. Beschikbaar in zowel de lichtgeschuurde Classic als in de diepgeschuurde Scripto plaat. 

5: ARDONIT: BLACK 

De diepzwarte kleur is al enkele jaren opnieuw een trendkleur in de bouwindustrie. Vandaar voegen we dit jaar de kleur zwart toe aan ons Ardonit leien assortiment. De ardonit leien zijn zowel geschikt voor dak als gevelkleding. Ze hebben een glad oppervlak en rechte randen. De zwarte lei is beschikbaar in volgende formaten: 60x30 hoeken af, 60x30 rechte hoeken, 40x20 rechte hoeken.

Kom de nieuwigheden zelf ontdekken op Batibouw van 21 februari tot en met 3 maart. Wij zijn in hal 5, stand nr. 211.