Missie & visie

Missie

SVK is specialist in de productie van duurzame gevel- en dakmaterialen in vezelcement voor de internationale bouwmarkt en biedt daarnaast een hedendaags gamma gevelstenen aan.

Door het doelmatig inzetten van enthousiaste en bekwame medewerkers slaagt SVK erin een flexibele partner te zijn voor voorschrijvers, verwerkers en verdelers.

SVK maakt van kwaliteit een prioriteit en streeft, in het verlengde hiervan, naar een maximale klantentrouw en klantentevredenheid.

GIGANT is een aparte divisie binnen de onderneming die gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakt architectonisch sierbeton in gevelbekleding, terrassen en sierelementen. De focus ligt op grote residentiële projecten en utiliteitsbouw.

Visie 

SVK streeft ernaar voorkeurspartner te zijn van voorschrijvers, verwerkers en verdelers. Door verder te investeren in vezelcement toepassingen die de creativiteit van zowel voorschrijvers als verwerkers stimuleren, beoogt SVK een groei in zowel de residentiële als niet-residentiële markt van (geventileerde) gevels en hellende daken.